تفاوت بین تبلیغات در شبکههای اجتماعی، تلویزیون و رادیو
خانهتفاوت بین تبلیغات در شبکههای اجتماعی، تلویزیون و رادیو
فضای مجازی، صدا و سیما و رادیو امکان هایی را برای تبلیغات شرکت ها و موسسات تجاری فراهم میکنند و پیامهایی را برای مشتریان ارسال می کنند. در بعضی موارد، موسسه اقتصادی شما ممکن است تنها بر یک پیام و رسانه تمرکز کند و یا ممکن است هدف رویکرد یکپارچه سازی در همه این رسانهها و تأثیر روی حداکثری مشتریان باشد.
هزینهها
هر ۳ رسانه ی شبکه های اجتماعی، تلویزیون و رادیو هزینههای متفاوتی دارند. تلویزیون ازلحاظ هزینه گرانتر است. حتی در شبکه های محلی، هزینهای حداقل بین یک میلیون تومان تا صدها میلیون تومان را طلب می کند تا شما کالا یا خدمات خود را تبلیغ کنید.
رادیو گزینه ای مقرون به صرفه تر برای کسبوکارهای کوچک است و با صرف مبلغ اندکی (که تعرفه های آن در صفحه تعرفه پخش تیزر آورده شده است) می توان به تبلیغ کالا و خدمات خود اقدام کرد. تبلیغات در رادیوهای محلی و استانی برای هدف قرار دادن تعداد محدودی مشتری قابل انجام است.
شبکههای اجتماعی هزینههای خیلی کمی دارند اما هرگز بُرد تلویزیون و رادیو را ندارند. اگر شما مدیریت شبکههای اجتماعی را برونسپاری کرده باشید می توانید بهطور متوسط بر اساس مقدار ساعت یا تعداد و کیفیت پیام هزینه ی مختصری بپردازید و از این امکان بهره ببرید.
مقایسه تاریخی
تلویزیون و رادیو بخش کوچکی از رسانهها هستند که به عنوان ابزار سنتی تبلیغ مورد مراجعه قرار میگیرند. روزنامهها و مجلات به مدت چند دهه در این گروه از رسانه قرار دادهشدهاند و به تکیهگاه اصلی در برنامههای تبلیغاتی تبدیلشدهاند. ظهور اینترنت در اواخر قرن بیستم و ظهور رسانههای اجتماعی در اوایل قرن بیست و یکم با ظهور اپلیکیشن های برجسته ای مانند اینستاگرام، توییتر، فیس بوک، یوتیوب، آپارات و … به وقوع پیوست. البته شبکههای اجتماعی جدیدی هرسال به ظهور می کنند و خیلی از آنها خیلی زود از بین می روند.
نحوه نمایش
هرکدام از این رسانهها، شکلهای مختلف پیام را نمایش می دهند. تلویزیون بیشترین و تأثیرگذارترین پیامهای حسی و خلاقانه را ممکن می سازد. شما میتوانید در تلویزیون موضوعی را با شخصیت، حرکت، جلوههای بصری، نوشتن و خواندن و صدا ارائه و محصولاتتان را نمایش بدهید.
رادیو مؤلفه دیداری ندارد و پیامهای تأثیرگذار بر اساس ترکیب صدا و روایت است اما در شبکههای اجتماعی ویدئو از طریق یوتیوب، متن در توییتر و فیس بوک به اشتراک گذاشته میشود.
تعامل با تبلیغ
ظهور شبکههای اجتماعی باهدف افزایش تأکید بر سرگرمی و تعامل مشتریان در تبلیغات است. این به این معناست که شرکت ها میخواهند مستقیمتر و در لحظه مبادلات تعاملی با مشتریان داشته باشند و بازخورد آنها را در همان لحظه مشاهده کنند. تبلیغات تلویزیون و رادیو بهعنوان تبلیغات قدیمی و بیشتر برای تصویرسازی باهدف ایجاد یک اثر بهیادماندنی در ذهن که درنهایت به خرید منجر میشود شناختهشدهاند. لذا تحقیقات جهت اطلاع از عکسالعمل مشتریان هنگام دریافت پیام لازم است.